MUP RS

Novi rekorder: Oduzeto mu vozilo zbog 143 neplaćene kazne

Prilikom kontrole putničkog automobila marke 'VW' kojim je upravljala osoba inicijala H. A. sa područja općine Vukosavlje, utvrđeno je da se navedena osoba nije javila na poziv nadležnog organa
Vijesti / Crna Kronika | 28. 08. 2020. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske stanice Modriča u četvrtak su od osobe koja je višestruki povratnik u činjenju prekršaja privremeno su oduzeli putnički automobil marke 'VW', priopćeno je u petak iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.

Službenici PS Modriča su oko 21.35 sati, prilikom kontrole putničkog automobila marke 'VW' kojim je upravljala osoba inicijala H. A. sa područja općine Vukosavlje, utvrđeno je da se navedena osoba nije javila na poziv nadležnog organa u vezi predavanja o posljedicama koje proizlaze iz nepoštovanja ili nepoznavanja prometnih propisa. 

Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedena osoba višestruki povratnik u činjenju prekršaja te da isto nije platila 143 prekršajna naloga sa dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 25.175 KM.

''Policijska uprava Doboj apelira na sve sudionike u prometu da se odgovorno ponašaju jer će policijski službenici naše Uprave prilikom kontrole kada utvrde da, osobe upravlja prije sticanja prava na upravljanje, upravlja neregistriranim vozilom ili utvrde da je lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, postupati u skladu sa Zakonom o prekršajima i vršit će se privremeno oduzimanje predmeta prekršaja zbog opasnosti od ponavljanja istog'', priopćeno je iz MUP-a RS.

Kopirati
Drag cursor here to close