Pucnjava u Mostaru

Novi detalji: Na muškarca pucano zbog utrška s benzinske crpke

Vijesti / Crna Kronika | 28. 08. 2017. u 15:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dvije maskirane osobe koje su danas pucale u središtu Mostara, pokušale su od muškarca oteti utržak s Oil AC benzinske crpke, ali nisu uspjeli'', rekao je za Bljesak.info glasnogvornik MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije Ljudevit Marić.

Podsjetimo, dvije maskirane osobe na skuteru propucale su u ponedjeljak oko 13 sati, kod tržnice u Splitskoj ulici u Mostaru, jednu mušku osobu, a riječ je o osobi inicijala R.P.

Osoba je izvan životne opasnosti, rekao nam je ranije Marić. Inače, policijski službenici sektora krim. policije i Uprave policije su bili na terenu i obavili očevid.

Dežurni tužitelj je za Bljesak.info izjavio da je u ovom slučaju u pitanju koristoljublje, te da su maskirani napadači željeli vjerojatno izvršiti razbojništvo, ali im to nije uspjelo. Provode se dalje aktivnosti na razrješavanju ovog slučaja, naveo je tužitelj.

Kako je danas neslužbeno doznao Bljesak.info, muškarac je propucan u nogu. Vozilo Renault Clio kojeg je koristio ranjeni muškarac je izuzet u krug Policijske uprave Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close