Intervenirala policija

Nova svađa migranata: Zabilježen pokušaj ubojstva

Ozlijeđenom muškarcu je prvu pomoć ukazala ekipa ZZHMP Kantona Sarajevo, da bi potom bio prevezen na KUM UKC Sarajevo.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 05. 2021. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevska policija intervenirala je nakon što je jučer oko 19 sati obaviještena o sukobu koji se dogodio na Ilidži, a u kojem je jedna osoba ozlijeđena.

Kako je navedeno u priopćenju policije, u 19:15 sati obaviještena je dežurna služba Pete policijske uprave da je na livadi pored korita rijeke Željeznice, ul. Mustafe Pintola došlo do tučnjave lica afro-azijskog porijekla, najvjerojatnije migranata.

"Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su potvrdili navode iz prijave i na spomenutoj lokaciji zatekli jednu osobu, koje se predstavilo kao M.A. rođen 2001. godine, državljanin Pakistana. M.A. je imao ozljede nanesene oštrim predmetom u predjelu lijeve strane grudi i leđa koje je, prema vlastitoj izjavi, zadobio od druge osobe smještenom u Imigracijskom centru u Blažuju", priopćeno je.

Ozlijeđenom muškarcu je prvu pomoć ukazala ekipa ZZHMP Kantona Sarajevo, da bi potom bio prevezen na KUM UKC Sarajevo, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život i gdje je na Klinici za anesteziju i reanimaciju zadržan na daljnjem liječenju.

"Na osnovu prikupljenih informacija policijski službenici su došli do saznanja da su ozljede M.A. nanijele dvije osobe, također državljani Pakistana, smješteni u Imigacijskom centru u Blažuju. O navedenom je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo, koji je događaj kvalificirao kao krivično djelo iz člana 166., a u vezi s članom 28. KZ F BiH (ubistvo u pokušaju)", priopćeno je.

Očevid su na mjestu događaja obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela te identifikaciji i pronalasku počinitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close