Osumnjičen

Njemačka policija nudi 7.000 eura za informacije o bh. državljaninu

Vijesti / Crna Kronika | 09. 04. 2017. u 16:14 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka policija objavila je fotografiju bh. državljanina Dragana Spajića, koji je identificiran kao jedan od mogućih sudionika teškog razbojništva koje se prošle godine dogodilo u Mandenu, te ponudila nagradu od 7.000 eura za informacije koje bi pomogle njegovom uhićenju, pišu Nezavisne novine.

Naime, u noći sa 24. na 25. studeni prošle godine, nekoliko razbojnika upalo je u obiteljsku kuću u tom mjestu, gdje su vezali i pretukli stariji bračni par, tražeći od njih da im otkriju šifru sefa.

Tom prilikom odnijeli su veću sumu novca, nakit, kao i dva vrijedna ručna sata, od kojih je jedan sa motivom grada Mandena i drugi marke Zeno, vrijednosti od oko 1.500 eura.

Osamdesetčetverogodišnji supružnici su, samo zahvaljujući susjedima, kojima je izgledalo sumnjivo što ih nisu vidjeli, pronađeni 20 sati kasnije.

Kako su prenijeli njemački mediji, pripadnici Odjela za ubojstva iz Hagena pet mjeseci kasnije naišli su na vruć trag, te identificirali Spajića kao mogućeg počinitelja, pišu Nezavisne.com.

Spajić se sumnjiči za pokušaj dvostrukog ubojstva, a s obzirom na to da je utvrđeno da je ranije koristio različite identitete kao što su Dragan Spačić i Martin Savić, pretpostavljaju i da trenutno krije pod nekim lažnim identitetom. Pretpostavlja se da su i njegovi sudionici porijeklom s ovih prostora.

Uz fotografiju, policija je objavila da je Spajić star između 33 i 35 godine, vitkije građe, visok 1.81 metara.

Kopirati
Drag cursor here to close