Istraga traje

Niz eksplozija uznemirio stanovnike Sarajeva

Kako je rekla Suvada Kuldija, glasnogovornica MUP-a KS, bomba je bačena oko 4:50 sati. Obaviješten je dežurni tužitelj, a očevid su obavili službenici MUP-a KS.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 10. 2017. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanare ulice Mujkanovića na području općine Stari Grad Sarajevo rano jutros je probudila eksplozija. Nepoznata osoba bacila je ručnu bombu na balkon obiteljske kuće koja se nalazi na broju 10.

Kako je rekla Suvada Kuldija, glasnogovornica MUP-a KS, bomba je bačena oko 4:50 sati. Obaviješten je dežurni tužitelj, a očevid su obavili službenici MUP-a KS.
Na objektu je pričinjena veća materijalna šteta.

"Moja obitelj i ja nemamo nikome dužni kredit, a kamoli šta drugo. Nemam ni prometne kazne. Ja nemam nikakvih sukoba ni sa kim. Hvala Bogu nitko nije ozlijeđen jer su geleri odletjeli po bračnom krevetu", rekao je vlasnik Mahir M. za Klix.

Od detonacije su popucalli portali, uništeni su ograda i podovi, a oštećene su i stvari.
Službenici MUP-a KS rade na rasvjetljavanju ovog događaja te identifikaciji i pronalasku počinitelja.

Ovo je posljednji ni nizu bombaških napada po glavnom gradu BiH. U noći s petka na subotu eksplozija je uništila osobni automobil Opel Corsa u naselju Vratnik.

Tijekom nedjelje je u sarajevskoj lici Kranjčevićeva pronađena bomba koja se nalazila na kolniku, a službenici policije i Uprave civilne zaštite FBiH su uklonili eksplozivnu napravu.

Krajem rujna je također zabilježena eksplozija u sarajevskom naselju Medrese (Ulica Arapova), kada je nakon detonacije zapaljen automobil. Tjedan dana prije toga u istoj ulici bomba je bačena u dvorište obiteljske kuće. U svim navedenim incidentima nisu zabilježene ozlijeđene osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close