Tjeralice

Nijemac 'pao' u Neumu zbog droge

Vijesti / Crna Kronika | 21. 03. 2016. u 12:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Postrojbe granične policije Neum u nedjelju u 2:25 sati lišili su slobode E. E. J. (1963.), državljanina Njemačke. Graničnim provjerama utvrđeno je da je Interpol Ankara raspisao tjeralicu za njim zbog kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, psihotropnih supstanci i prekursora'.

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Neum 1 i predata službenicima Sudske policije Suda BiH na daljnje postupanje.

Policijski službenici Postrojbe granične policije Višegrad su 19.3.2016. godine u 13:20 sati lišili slobode državljanku BiH A. J. (1990.) jer ju je potraživao Općinski sud Bugojno zbog kaznenog djela 'Napuštanje djeteta'.

A. J. kontrolirana je na pri ulasku u BiH na MGP Uvac i predata službenicima Sudske policije Goražde. Istoga dana službenici PGP Zvornik lišili su slobode P. G. (1975.), državljanina BiH, prilikom izlaska iz BiH na MGP Karakaj u 19:30 sati.

Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo tri potrage zbog kaznenih djela „krađa“. Predat je službenicima Stanice javne bezbjednosti Zvornik.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo 19.3.2016. godine u 10:10 sati na letu iz Stockholma slobode je lišen R. B. (1967.) jer je Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo tjeralicu za njim zbog kaznenog djela 'Davanje dara i drugih oblika koristi'. Državljanin BiH predat je službenicima MUP-a KS.

Na letu iz Istanbula 18.3.2016. u 21:10 sati slobode je lišen bh. državljanin A. D. (1969.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Novi Grad zbog kaznenog djela 'Poslovna prijevara'. Predat je službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close