Neum

Policija tvrdi da su ga uhitili dok je zalijevao konoplju, uhićeni tvrdi da je pošao pilati drva

Policijski službenici su prethodnih dana vršili opservaciju plantaže na osnovu operativnih saznanja i tijekom dana pristupali uhićenju osumnjičene osobe koju su zatekli u izvršenju kaznenog djela.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2020. u 16:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici PS Neum uhitili su N.M. (1977.) koji je zatečen na lokalitetu Cerovo općina Neum u zalijevanju (11) stabljika indijske konoplje veličine od 1-2 metra na plantaži koja se nalazi na nepristupačnom terenu.

Policijski službenici su prethodnih dana vršili opservaciju navedene plantaže na osnovu operativnih saznanja i tijekom dana pristupali uhićenju osumnjičene osobe koju su zatekli u izvršenju kaznenog djela.

O svemu je blagovremeno izvješteno Tužiteljstvo i Sektor krim policije te će se pristupiti vršenju kriminalističkog očevida uz suglasnost dežurnog tužitelja HNŽ-a u Mostaru, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Naknadno dodano: Uhićen sam kada sam pošao pilati drva

Dan kasnije, u subotu 5. rujna, putem Faceboka nam se obratila osoba, koja tvrdi kako je ona uhićeni iz navedenog teksta.

''Uhićen sam na svojoj njivi u svojoj šumi, kada sam pošao pilati drva u šumu, također i sam iznenađen što se nalazi na livadi. Uhićen sam bez ikakvih dokaza i sumnje'', stoji između ostalog u poruci.

Kopirati
Drag cursor here to close