Bez ozljeda

Nestala Hurija Hadžić iz Gračanice pronađena kod Mostara

"Nema vidljivih ozljeda, ali je iscrpljena", kažu iz njene obitelji.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 03. 2021. u 12:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nestala Hurija Hadžić iz Gračanice je pronađena u mjestu Bačevići kod Mostara bez vidljivih ozljeda.

Iz mostarske policije za Bljesak.info su potvrdili kako je djevojka pronađena sinoć.

Po informacijama koje smo dobili, nestala Hurja je provalila u kuću i zaspala. Žena koja ju je pronašla, pozvala je policiju, koja je kontaktirala obitelj nestale.

Iz obitelji Hadžić za Klix.ba su rekli kako je djevojku pronašla mostarska policija bez vidljivih ozljeda i da je već vraćena u sigurnost obiteljskog doma.

"Nema vidljivih ozljeda, ali je iscrpljena", kažu iz njene obitelji.

Ističu da nema kaznenih ni prekršajnih elementa u ovom slučaju, te da je slučaj vezan isključivo za zdravstveno stanje djevojke.

"Ona psihički nije stabilna, a nije koristila terapiju pa je došlo do ovoga", kazali su iz obitelji te zahvalili svima koji su na bilo koji način pomogli da se pronađe Hurija.

Podsjetimo da hercegovački i tuzlanski policajci intenzivno tragali za 36-godišnjom Hurijom Hadžić iz Gračanice koja je nestala prije šest dana.

Hurija Hadžić je protekli tedan boravila u Sarajevu zbog poslovnih obaveza, ali umjesto povratka u rodnu Gračanicu, ona se zaputila prema Konjicu iz nepoznatih razloga, gdje je policija pronašla njezin automobil ali ne i nju. Kasnije se doznalo kako je autobusom otputovala za Mostar, gdje je u konačnici i pronađena.

Kopirati
Drag cursor here to close