Trebinje

Nesreća na cesti Trebinje-Ljubinje: Talijanski motoristi ozlijeđeni u lančanom sudaru

Vijesti / Crna Kronika | 01. 06. 2016. u 16:50 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnom putu M 20 Trebinje - Ljubinje, u blizini manastira Tvrdoš, dogodila se teška prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo pet vozila i ozlijeđeno dvoje stranih državljana, Talijana.

Ozlijeđeni su motociklisti, bračni par sa Sicilije koji, prema prvim informacijama s terena koje imaju Nezavisne novine, imaju lomova, ali nisu djelovali životno ugroženi.

Kako saznaju spomenute novine, par je krenuo na baike turu po krajevima bivše Jugoslavije i namjeravali su preko Trebinja u Crnu Goru.

''Kretali smo se iz pravca Mostara kada smo naišli na nesreću koja se već dogodila i to tako što je jedno vozilo koje je zbog udara u mercedes ispred njega bilo izbačeno u našu kolovoznu traku, pa su najprije na njega naletjeli moji ozlijeđeni prijatelji, zatim drugi motocikl, a onda i ja koji sam prošao neozlijeđen'', ispričao je kratko Jovanni Bokola, čekajući okončanje očevida da produži za Trebinje i uvjeri se kako su mu prijatelji.

Prvi policijski izvještaji govore da je u lančanom sudaru, prvo bio kombi vozilo manastira Tvrdoš koje je, dolazeći iz pravca Trebinja, zauzelo pravilnu poziciju za skretanje k manastiru i uredno dalo žmigavac, čekajući da suprotna traka iz pravca Ljubinja bude slobodna, a iza njega je stajao mercedes koji je čekao da kombi završi skretanje. U tom trenutku je naišlo i treće vozilo te s obzirom da se nije uspjelo zaustaviti, udarilo u mercedesa i udar ga je odbacio u lijevu traku, u kojoj su se kretali motociklisti, pa dva motora udaraju u vozila na putu.

Kopirati
Drag cursor here to close