Živašnica

Nesreća kod Konjica: Dva mladića s teškim ozljedama hospitalizirana u Mostaru

Vijesti / Crna Kronika | 02. 07. 2017. u 16:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti M-17 između Konjica i Sarajeva, u mjestu Živašnica dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije je za Bljesak.info priopćeno kako je ova prometna nesreća prijavljena u nedjelju u 7:25 sati, te da su u njoj sudjelovali B.H. (1995.) koji je upravljao vozilom VW Passat, te N.O. (1989.) koji je upravljao vozilom BMW.

Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač Passata, te njegov suputnik M.M. (1995.), dok je neutvrđen stupanj ozljeda zadobio suvozač BMW-a K.N.

Prema riječima dežurne tužiteljice za Bljesak.info jedan od teško ozlijeđenih je zbog težine ozljeda odmah prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, dok je druga teško ozlijeđena osoba prvo hospitalizirana u Općoj bolnici Konjic, a potom prebačena u mostarsku bolnicu.

"Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama, te prema informacijama koje imam jedna osoba je zadobila frakturu lubanje, dok druga osoba ima ozljede kičme", navela je tužiteljica.

Nakon sudara, Passat je sletio s ceste u vrt privatne kuće, te se prevrnuo na krov. Prema informacijama iz MUP-a HNŽ, te Tužiteljstva HNŽ, uzrok nesreće je prelazak vozila Passat u suprotni kolnički trak gdje je došlo do sudara dvaju spomenutih automobila.

Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici PU Konjic.

Kopirati
Drag cursor here to close