Okršaj

Navijači Partizana iz BiH napadnuti u Zagrebu

Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2017. u 11:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska policija objavila je danas da je privela jednu osobu koja je sudjelovala u napadu huligana na navijače košarkaškog kluba Partizan, poslije utakmice sa Cedevitom u Zagrebu.

U kafiću kod Doma sportova, gdje je u nedjelju odigrana utakmica, više nepoznatih osoba fizički je napalo pet državljana Bosne i Hercegovine starosti od 30 do 39 godina, a zatim i 25-godišnjeg zaposlenog koji je pokušao da spriječi sukob, precizirala je policija.

U policijskom priopćenju je navedeno da je jedna osoba privedena na ispitivanje, dok je 37-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine liječnička pomoć pružena u zagrebačkoj bolnici "Sestre milosrdnice", gdje su ustanovljene lakše ozljede.

Prema pisanju hrvatskih medija, desetak huligana s kapuljačama na glavama i maramama preko lica upali su sinoć 45 minuta poslije utakmice u kafić kod Doma sportova i napali simpatizere beogradskog kluba, prenijela je Beta.

Sve je trajalo 15-ak sekundi, a letjele su boce, stolice i drugi predmeti. U dvorani je bilo 40-ak navijača Partizana i tijekom utakmice nije bilo incidenata.

Kopirati
Drag cursor here to close