i oteli torbu

Napali profesoricu bokserom i pretukli je

Vijesti / Crna Kronika | 17. 02. 2016. u 10:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvojica nepoznatih mladića napala su u ponedjeljak navečer Sabinu Đapo, dugogodišnju profesoricu brčanske Gimnazije "Vaso Pelagić".

Mladići su je prebili i oteli joj torbu s nešto novca i dokumentima.

Sve se dogodilo oko 19.15 kada sam se vraćala kući iz druge smjene u blizini Ženskog mosta u Brčkom. Kući se većinom vraćam sama jer nitko od kolega ne ide u mom pravcu. Između dvije ulične svjetiljke istrčala su dva momka i napala me. Uhvatili su me za kosu i povukli, a zatim udarili bokserom. Pokušala sam da se borim, ali su mi istrgli i oteli torbu u kojoj su bili osobni dokumenti, a zatim pobjegli", kaže Đapo za Nezavisne novine.

Napadače je opisala kao mladiće kratke kose, koji, zanimljivo, za vrijeme napada nisu progovorili nijednu riječ, već su konstantno šutjeli.

Profesorica je dobila hematome od udaraca.

Prema riječima Halida Emkića, glasnogovornika brčanske policije, poduzimaju se sve mjere i radnje kako bi napadači bili identificirani i privedeni pravdi, vjerujući kako je profesorica najvjerojatnije slučajna žrtva razbojnika koji su iskoristili priliku i napali prvu osobu koju su sreli na ulici.

Kopirati
Drag cursor here to close