Tuzla

Napali ga rukama, nogama i sjekirom: Braći određen jednomjesečni pritvor

Vijesti / Crna Kronika | 10. 11. 2015. u 13:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud Tuzla prihvatio je prijedlog postupajućeg tužitelja i odredio mjeru jednomjesečnog pritvora za braću Ibrahima (39) i Elvira (37) Mujića, s područja općine Lukavac, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo 'Pokušaj ubojstva'.

Oni su osumnjičeni da su u kasnim večernjim satima 6. studenog 2015. godine u mjestu Dobošnica kod Lukavca, nakon prethodne verbalne prepirke, došli do kuće muškarca A.A., provalili u unutrašnjost, te kada je muškarac pobjegao van kuće, sustigli ga i rukama, nogama i sjekirom mu zadali veći broj udaraca u glavu i po drugim dijelovima tijela.

Oštećenom su nanesene teške tjelesne ozljede opasne po život, te je smješten na Odjelu za anesteziologiju i reanimatologiju UKC-a Tuzla.

Pripadnici PU Lukavac su osumnjičene lišili slobode, obavili kriminalističku obradu i uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu ih predali u nadležnost Tužiteljstva. Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičene, priopćeno je iz Ureda za informiranje Tužiteljstva TŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close