tragedija

Napad u Berlinu: Bh. državljanin ubijen, trojica ranjena

Vijesti / Crna Kronika | 27. 12. 2015. u 09:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju američkog Bilda juče je u Berlinu ubijen jedan državljanin BiH dok su tri ranjena. U gradskom dijelu Wedding pucano je na četiri osobe. Jedan muškarac je smrtno stradao, dok su tri osobe ranjene, piše Bild.

Muškarac (31) je podlegao od zadobijenih ozlijeda dok su ostala trojica teško ozlijeđena. Policija navodi da su četiri muškarca napadnuta dok su napuštali zgradu i ulazili u automobil.

Uslijed zabobijenih rana jedan muškarac je bezuspješno reanimiran, te je podlegao ozlijedama, dok su ostala trojica u bolnici, navodi se u policijskom izvještaju.

Svjedoci su za Bild ispričali da su osobe koje su pucale pobjegle u BMW-u. Na mjesto pucnjave brzo je stiglo pet vatrogasnih vozila i tri vozila hitne pomoći.

Policija je izvršila uviđaj, ispitali su svjedoke i uzeli otiske. Pred bolnicom u koju je dovezen jedan od ozlijeđenih okupilo se više od 100 poznanika i članova obitelji koji su se sukobili ispred bolnice te je policija morala intervenirati.

Njemački portal Berliner Zeitung piše da je napadu prethodila svađa između rivalskih obitelji koja se dogodila u petak u ugostiteljskom objektu, prenose Nezavisne.

Kopirati
Drag cursor here to close