Mostar

Napad na Bišću polju - Otkriveni napadači, uručeni prekršajni nalozi

''Radi se o četiri osobe čiji je raspon godišta 2004. i 2005. Četvorici napadača uručeni su prekršajni nalozi te je upoznato Tužiteljstvu HNŽ", rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 12. 2023. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri mladića napala su maloljetnu osobu u četvrtak 14. prosinca 2023.godine na Bišću polju u Mostaru, potvrđeno je za Bljesak.info iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

"Napadači su otkriveni, jedan je priznao krvnju a dvojica negiraju. Radi se o četiri osobe čiji je raspon godišta 2004. i 2005. Četvorici napadača uručeni su prekršajni nalozi te je upoznato Tužiteljstvu HNŽ", rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

U ranije objavljenim informacijama o napadu na maloljetnika Bišću polju u Mostaru navedeno je kako se u četvrtak 14.12.2023.godine u 22 sata u Policijskoj upravi Mostar obratila se S.T. (1980.) iz Mostara i prijavila da je na Bišću polju ispred UO 'Žeks' fizički napadnut njen sin M.T. (2007.) od strane više nepoznatih osoba.

O svemu su odmah bile upoznate policijske patrole na terenu koje su poduzele potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji osoba koje su sudjelovale u ovom događaju.

O svemu je, kako je navedeno, upoznato Tužiteljstvo HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close