Nakon psa i konja

Nakon samoubojstva konja, stižu nove poruke Zukićevoj obitelji

Zukićeva supruga je na svom Facebook profilu objavila status u kojem navodi kako su ona i sin joj ostali neozlijeđeni iako su im na automobilu odvijeni šarafi na kotaču.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 05. 2020. u 11:22

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amiru Zukiću, bivšem glavnom tajniku SDA, nastavljaju se slati mafijaške poruke, objavio je Dnevni avaz.

Naime, Zukićeva supruga je na svom Facebook profilu objavila status u kojem navodi kako su ona i sin joj ostali neozlijeđeni iako su im na automobilu odvijeni šarafi na kotaču. 

''Danas smo Božjom voljom moj sin i ja ostali bez posljedica. Molim Boga da oprosti, u ovoj posebnoj odabranoj noći onima koji su nam na točku automobila odvili šarafe i ugrozili život moje djece i mene! Bog je zaista svemoguć i hvala dragom Bogu!'', navela je, između ostalog, Zukić.

Inače, prije skoro dvije godine na porodičnom imanju Zukića u Visokom pronađen je mrtav konj. Vještaci su tada objavili nevjerojatan izvještaj prema kojem se konj samoubio. Također, prije ovog slučaja, psu porodice Zukić odsječena je noga, te je pronađen ubijen.

''Obitelj Zukić i njihov odvjetnik Ahmed Žilić godinama upozoravaju da ih nepoznate osobe prate, te da su u pitanju mafijaške poruke i zastrašivanje'', navodi Avaz.

Zukić je, podsjećaju novine, jedan od optuženih u predmetu Bosna, a osim njega na optuženičkoj klupi, između ostalih, je i Asim Sarajlić, donedavni šef Kadrovske komisije SDA i zastupnik ove strane u Državnom parlamentu.

Sumnjiče za trgovinu utjecajem i nezakonita zapošljavanja u javnom sektoru.

Kopirati
Drag cursor here to close