Obračun navijača

Nakon napada na Armadu kod Senja uhićeno pa pušteno 15 Torcidaša

Vijesti / Crna Kronika | 13. 03. 2017. u 15:35 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su navijači splitskog Hajduka na Jadranskoj magistrali u mjestu Bunica pokraj Senja postavili barikade i iz zasjede u noći sa subote na nedjelju napali pripadnike riječke "Armade" koji su se vraćali iz Splita s utakmice "Hajduka" i "Rijeke", ličko-senjska policija uhitila je pa pustila 15 pripadnika "Hajdukove" navijačke skupine "Torcida".

Uhićene osobe su sa splitskog područja, a nakon istražnih radnji pušteni su na slobodu i protiv njih nije podignuta prijava, kazala je glasnogovornice PU ličko-senjske policija Maja Brozičević.

No dodala je da je kriminalistička istraga još u tijeku, s obzirom na sve okolnosti ovog očito organiziranog navijačkog napada na suparničku skupinu.

Brozičević je kazala da su po dojavi o međunavijačkom obračunu u Bunici pripadnici ličko-senjske policije u Karlobagu, tijekom noći u nedjelju, presreli pripadnike "Torcide" na povratku iz akcije kod Senja.

Tom prilikom 15 "Torcidaša" je uhićeno pod sumnjom da su prekršili Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Skupina Torcidaša uhićena je jer su bačvama na cesti u Bunici zaustavljali riječke navijače koji se nisu u Rijeku vraćali brodom, već cestovnim putem i pritom oštetili zaustavljena vozila riječkih navijača.

Kopirati
Drag cursor here to close