Kabadahije

Načelnik općine pretukao čovjeka jer ga je pretekao autom

Načelnik općine Han Pijesak je automobilom presreo Sarajliju,  izvukao ga iz automobila i pretukao, nanijevši mu teške ozljede.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 04. 2021. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Načelnik općine Han Pijesak, Slobodan Đurić, pretukao je na ulici jednu osobu zbog čega se policija dala u potjeru za njim, a on se potom predao.

''Osumnjičeni S.Đ., za kojim se tragalo, predao se policiji u Vlasenici u prisustvu odvjetnika00, rekao je glasnogovornik Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Kako je ranije objavljeno, Policijska uprava Zvornik tragala je za Slobodanom Đurićem, načelnikom općine Han Pijesak osumnjičenim da je pretukao na ulici u Vlasenici Merseda T. iz Sarajeva i teško ga ozlijedio, piše Srna.

Bobar je rekao da se osumnjičeni predao u ponedjeljak oko 22:00 sata i da je odmah potom i uhićen.

Đurić je, navodi Srna, osumnjičen da je svojim automobilom presreo Merseda T. izvukao ga iz automobila i pretukao, nanijevši mu teške ozljede.

Pretučeni je zbog ozljeda prebačen u UKC Tuzla.

Prema prvim informacijama, motiv za napad je svađa u prometu jer je pretučeni navodno Renault Twingom pokušao prestići terenac Đurića, što se načelniku, očigledno, nije svidjelo.

Đurić je prvo terencem popriječio put Sarajliji, koji je uspio okrenuti vozilo te se dao u bijeg. Đurić je krenuo za njim te ga je sustigao i izgurao s ceste, a potom izvukao iz vozila i pretukao.

Kopirati
Drag cursor here to close