Gradiška

Na putu za Njemačku: Skunk otkriven među obućom

U pošiljci koja je trebala ići iz BiH u Njemačku, za izvozno carinjenje je bila prijavljena obuća. Detaljnim pregledom pošiljke je otkrivena veća količina opojne droge ''skunk''.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 01. 2019. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: SIPA / Kamion u kojemu je otkrivena droga
Foto: UINO / Pošiljka obuće u kojoj se nalazila droga

Detaljnim pregledom kamionske pošiljke koja se nalazila u carinskoj ispostavi Gradiška službenici Uprave za indirektno oporezivanje u suradnji sa službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu, otkrili su i veliku količinu droge ''skunk'', koju se pokušali prokrijumčariti iz Bosne i Hercegovine u Njemačku.

Službenici UIO iz Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja iz Regionalnog centra Banjaluka, kasno sinoć su u carinskoj ispostavi Gradiška izvršili detaljan pregled kamionske pošiljke, koja je bila prijavljena za izvozno carinjenje.

Foto: UINO / Otkrivena droga skunk u pošiljci obuće

U pošiljci koja je trebala ići iz BiH u Njemačku, za izvozno carinjenje je bila prijavljena obuća. Detaljnim pregledom pošiljke je otkrivena veća količina opojne droge ''skunk'', točnije 30 paketa težine oko 350 kg.

Dva vozača teretnog motornog vozila u kojemu je otkrivena droga, uhićeni su i bit će nakon kriminalističke obrade predati na dalje postupanje nadležnom tužitelju, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Operativna akcija je izvedena po naredbi Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, uz pruženu pomoć Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine, Uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine i Granične policije Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close