Ni manje ni više

Krenuo na put s 20 kg marihuane

Uhićenje je izvršeno u mjestu Krupac u Istočnoj Ilidži, a tržišna vrijednost oduzete droge je od 50.000 do 70.000 KM.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2019. u 16:19 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Fena / Policija pronašla drogu u autu

Policija Republike Srpske jutros je uhitila Nedeljka R. (1975.) iz Čajniča, u čijem automobilu su pronašli gotovo 20 kilograma marihuane.

Uhićenje je izvršeno u mjestu Krupac u Istočnoj Ilidži, a tržišna vrijednost oduzete droge je od 50.000 do 70.000 KM.

'''Skunk' je otkriven u automobilu 'Renault', kojim je upravljao R.N., te su uz suglasnost tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, izvršili pretres putničkog automobila i tom prilikom kod istog pronašli i oduzeli tri vreće, sa sadržajem suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 'Marihuana', ukupne mase 19,7 kilograma'', precizirao je na izvanrednoj konferenciji za medije načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac.

Uhićeni će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, biti predat u nadležnost postupajućeg tužiteljstva.

Šehovac je potvrdio da je akcija policije izvedena nakon prethodno prikupljenih operativnih informacija, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac i pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close