Pronađena u tunelu

Na planini Velež pronađeno mrtvo tijelo slovenske državljanke

Nesretna Slovenka je pronađena u tunelu u bivšem vojnom objektu, a uskoro se očekuje dolazak liječničke i policijske ekipe, kao i dežurnog županijskog tužitelja.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 08. 2022. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potražna akcija za slovenskom državljankom na području Brasine, na planini Velež, završila je tragično, potvrđeno je za portal Avaz.

Kako je rečeno iz Gorske službe spašavanja (GSS), stanice Mostar, njihovi timovi su, nažalost, jutros u 8.30 sati, nedugo po izlasku na teren, pronašli mrtvu M.D. (44) iz Celja.

Nesretna Slovenka je pronađena u tunelu u bivšem vojnom objektu, a uskoro se očekuje dolazak liječničke  i policijske ekipe, kao i dežurnog županijskog tužitelja.

Jučer je policija na planini Velež pronašla njen automobil Škoda, kojim se i dovezla na to područje i to nakon što je mostarsku policiju alarmirala njena majka.

Ona im je kazala da je zadnji put s kćerkom telefonski razgovarala 10. kolovoza kada joj je kazala da se nalazi na planini Velež, nakon čega je s njom izgubila kontakt.

Zanimljivo, M.D. je u veljači ove godine također bila na Veleži, kada su je iz dubokog snijega na vrhu Brasine spasili upravo timovi GSS-a Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close