Granične kontrole

Na Doljanima priveden Albanac

Vijesti / Crna Kronika | 08. 06. 2016. u 14:11 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mješovita ophodnja policijskih službenika Postrojbe granične policije Doljani i Postaje granične policije Metković Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske 7.6.2016. godine u ilegalnom prelasku državne granice je otkrila državljanina Albanije.

D. K. (1990.) je pokušao preko teritorija Bosne i Hercegovine ući u Hrvatsku. Predat je Službi za poslove sa strancima BiH.

Službenici PGP Orašje 8.6.2016. godine slobode su lišili A. B. (1984.), državljanina BiH, nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Kalesija zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Kontroliran je prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Šamac i bit će predat nadležnom tijelu.

Dan ranije na MGP Šamac prilikom izlaska iz BiH slobode je lišen A. S. (1991.). Državljanina BiH potraživao je Općinski sud Zenica zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Predat je službenicima Sudske policije Odžak. Na MGP Kostajnica pri ulasku u BiH 7.6.2016. godine slobode je lišen S. S. (1962.), državljanin Sjedinjenih Američkih Država.

Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Centar javne bezbjednosti Prijedor raspisao potragu zbog kaznenog djela 'Krivotvorenje isprave'. Pripadnici PGP Dobrljin predali su ga službenicima CJB Prijedor, priopćeno je iz Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close