Novi detalji

Na automobilu kojim je udarena Danka nije pronađen njen DNA

Prije nekoliko dana u tužiteljstvo su stigli i rezultati novih vještačenja.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 05. 2024. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni na jednom predmetu izuzetom tijekom istrage o nestanku dvogodišnje Danke Ilić iz Srbije nisu pronađeni njezini biološki tragovi, doznaje Nova.rs.

Srpski portal pisao je da je do sada izvještačeno više od 400 tragova pronađenih u službenom vozilu za koje se sumnja da su ga Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili kada su, prema priznanju, udarili djevojčicu. Prije nekoliko dana u tužiteljstvo su stigli i rezultati novih vještačenja.

"Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila u Boru, kao i tragovi s vanjske strane automobila. Do sada su vještačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNA Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako ni na vanjskim dijelovima vozila", doznaje Nova.rs od Višeg javnog tužilaštva.

Podsjetimo, osumnjičeni radnici borskog poduzeća Vodovod Janković i Dragijević su 26. ožujka, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku. Prema priznanju Dragijevića, oni su djevojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlji deponij na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan s ocem (73) i sada pokojnim bratom Daliborom (40) navodno premjestio na drugu, još uvijek nepoznatu lokaciju.

Njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Kopirati
Drag cursor here to close