Dramatično

Muškarci upali u obiteljsku kuću na Božić pa pretukli oca i sina

Iz Policijske uprave Banja Luka priopćili su da su njihovi službenici 10. siječnja identificirali i izvršili kriminalističku obradu nad D.D. i V.D., zbog sumnje da su počinila krivična djela.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 01. 2023. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučanin D.D. i V.D. se sumnjiče da su na pravoslavni Božić upala u jednu obiteljsku kuću u tom gradu, pretukli oca i sina i oštetili namještaj.

Iz Policijske uprave Banja Luka priopćili su da su njihovi službenici 10. siječnja identificirali i izvršili kriminalističku obradu nad D.D. i V.D., zbog sumnje da su počinila krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, tjelesna ozljeda i teška tjelesna ozljeda, prenose Nezavisne

"Nadležnoj policijskoj stanici, 7. siječnja oko 22:20 sati, oštećena osoba prijavila je da su dvije nepoznate muške osobe ušle u unutrašnjost obiteljske kuće u Banja Luci i oštrim predmetom oštetili vrata i namještaj u kući, fizički napali njega i nanijeli mu tjelesne ozljede te fizički napali njegovog oca, uslijed čega je zadobio tjelesne ozljede i ukazana mu je liječnička pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka", navode iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close