Hrvatska

Muškarac koji je pucao na supružnike pronađen mrtav

Vijesti / Crna Kronika | 25. 02. 2015. u 07:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac koji je u utorak ujutro u hrvatskom mjestu Pavlovci zapucao na pravosudnog policajca i njegovu suprugu po svemu sudeći se ubio u kući u koju se zatvorio.

Požeško-slavonska policija izvijestila je da se nakon višesatnih pregovora iza 13 sati začuo pucanj, a da policajci tijekom postupanja nisu uporabili vatreno oružje. Policajci su nakon desetak minuta ušli u kuću, gdje su pronašli mrtvog muškarca. Slijedi policijski očevid.

Prema zadnjim neslužbenim informacijama, ozlijeđeni nisu u životnoj opasnosti. Pucnjava u kojoj je ozlijeđen bračni par, dogodila se u utorak oko 8 sati u Pavlovcima u općini Brestovac. Muškarac koji je pucao zatvorio se potom u kuću, prijeteći da će se ozlijediti.

Policija ne navodi o kome se radi, ali je Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske objavio da je ranjeni muškarac pravosudni policajac, a muškarac koji je pucao vjerojatno bivši zatvorenik koji mu je već prijetio. Sindikat traži od ministara pravosuđa i unutarnjih poslova te ravnatelja uprave za zatvorski sustav istragu zbog jutrošnjeg ranjavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close