Ispred luksuzne vile

Austrija - Muškarac iz BiH ubio bivšu djevojku, pa se predao policiji

Kako javljaju austrijski mediji, tužna obiteljska drama dovela je do gubitka još jednog života
Vijesti / Crna Kronika | 22. 10. 2023. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U austrijskom okrugu Gänserndorf ubijena je žena (33) u subotu ispred svoje luksuzne vile.

Kako javljaju austrijski mediji, tužna obiteljska drama dovela je do gubitka još jednog života u subotu, u Strasshof an der Nordbahn.

Naime, žrtva je upucana iz pištolja ispred svoje kuće nešto iza 13.30 u subotu. Osumnjičeni (35) porijeklom iz Bosne i Hercegovine se nakon zločina predao u policijsku stanicu u Deutsch-Wagramu i uhićen je.

Žena je bila 33-godišnja austrijska državljanka, a počinitelj je njezin bivši partner. Njezina obitelj jugoslovenskih korijena vodi veliko hortikulturno poduzeće u Donjoj Austriji, javlja oe24.at.

35-godišnji počinitelj je švedski državljanin porijeklom iz Bosne i Hercegovine i bivši partner žrtve. Inače, on je boravio u Beču i stoga je prijavljen na drugoj adresi u odnosu na žrtvu. Trenutno nema dostupnih informacija o motivu - mada se može pretpostaviti da je okidač za zločin bila svađa. Navodi se da je bilo nekoliko svjedoka zločina.

Mjesto zločina se nalazilo direktno na glavnoj ulici u Strasshofu, blizu ulaska u grad, u blizini obiteljskih kuća. Policija je nakon prijave i dolaska na adresu opsežno opkolila ovo područje, prenosi Oslobođenje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close