Široki Brijeg

MUP ŽZH: Crkva u Privalju ipak nije opljačkana

Prema navodima osobe koja održava crkvu, ista nije primijetila da bilo što nedostaje u ckrvu
Vijesti / Crna Kronika | 20. 02. 2018. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su crkveni izvori tijekom ponedjeljka tvrdili da je crkva u Privalju kod Širokog Brijega ispreturana i opljačkana, iz policije su se u utorak oglasili priopćenjem u kojem se ističe da nije bilo nasilnog ulaska u crkvu niti je bilo što ukradeno.

''Policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da je tijekom proteklog vikenda u vrkvu Bezgrešnog začeća u mjestu Privalj kod Širokog Brijega, izvršena provala te da je iz iste ukradena nepoznata svota novca.

Po saznanju su postupili policijski službenici i izašli na mjesto događaja te ostvarili kontkt s osobom koja se brine o održavanju crkve i crkvenog dvorišta. Ista navodi da je zatekla otvorena ulazna vrata crkve i da ne može reći od kada su otvorena jer tijekom tjedna nije dolazila u crkvu. Prema navodima ista nije primjetila da bilo što nedostaje u crkvi.

Policijski službenici izvršenim pregledom mjesta događaja nisu pronašli tragove nasilja na ulaznim vratima, kao ni oštećenja koja bi mogla nastati djelovanjem podesnog alata'', priopćeno je iz Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Kopirati
Drag cursor here to close