Provođenje istrage

MUP SBŽ: Prikupljeni dokazi u Kiseljaku ne ukazuju na međunacionalni incident

Vijesti / Crna Kronika | 22. 09. 2017. u 15:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do sada prikupljeni dokazi, u slučaju paljenja automobila u selu Duhri kod Kiseljaka, ne ukazuju da se radi o međunacionalnom incidentu, priopćeno je iz MUP Srednjobosanske županije.

''Pozivamo sve građane da se suzdrže od komentara i izjava koje mogu negativno utjecati na istragu, kao i dovesti do usložnjavanja trenutne sigurnosne situacije'', kaže se u priopćenju.

Iz MUP-a su pozvali građane da im prijave sve informacije koje imaju, odnosno da se obrate u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj telefona 122.

Kako je istaknuto, istragu paljenja vozila, u vlasništvu imama Mustafe ef. Pašića, provode inspektori kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak i Sektor kriminalističke policije MUP-a SBŽ, pod rukovodstvom nadležnog županijskog tužitelja.

''Svi pronađeni i prikupljeni tragovi koji su zatečeni na mjestu događaja upućeni su na vještačenje u cilju utvrđivanja činjenica koje mogu dovesti do pronalaska počinitelja, te rasvjetljavanju ovog kaznenog djela'', dodaje se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close