Propala ''sačekuša''

MUP o spriječenom napadu na autobuse NK Široki Brijeg

Huligani pokušali napasti autobuse s igračima, ali su zaboravili na jednu stvar - policiju!
Vijesti / Crna Kronika | 24. 04. 2023. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Huligani su u subotu navečer planirani napasti dva autobusa s navijačima, igračima i stručnim timom NK Široki Brijeg, a veći incident, kako smo ranije pisali spriječila je policija.

MUP HNŽ-a o ovom događaju službeno je na stranici naveo kako su policijski službenici PU Mostar, 22. travnja 2023. godine vršili su pratnju dva autobusa s navijačima, igračima i stručnim stožerom NK Široki Brijeg, na relaciji A. han – Polog.

Za vrijeme pratnje, kako navode službeno u biltenu, u mjestu Raštani, došlo je do incidenta gdje je pratnja od strane više nn maskiranih osoba (najvjerojatnije navijača bez obilježja) prisilno zaustavljena, te je pokušan napad na igrače i navijače spomenutog kluba, u čemu su spriječeni od strane policijskih službenika iz pratnje kao i ostalih patrola.

Pri dovođenju JRiM u normalno stanje, navodi se u biltenu, na lice mjesta upućena je i jedinica JOP-a MUP-a HNŽ. Poduzete sve potrebne mjere.

Kako smo neslužbeno saznali, navijači su prvo planirali autobuse zaustaviti u Konjicu, pa u Drežnici, da bi ih na kraju u Raštanima kod Mostara rastjerala policija.

Kopirati
Drag cursor here to close