Izvještaj

MUP HNŽ iznio detalje divljanja u Konjicu

Vijesti / Crna Kronika | 15. 10. 2022. u 16:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustarcija

Prava drama jučer se odvijala u Konjicu kada je u prijepodnevnim satima muškarac divljao po gradu, mahao nožem i čekićem razbijao izloge trgovina i automobile.

Kako je navedeno iz MUP-a HNŽ, događaj je prijavljen u 10:55 sati u PS Konjic.

''Telefonom se obratio J.B. (1985) iz Konjica i prijavio da u Ulici maršala Tita M.A. (1993) iz Konjica drvenom letvom udara po parkiranim vozilima i vozilima u pokretu.

Upućena je patrola policije na mjesto događaja gdje je utvrđeno da je M.A. oštetio teretno motorno vozilo MAN vlasništvo poduzeća “PBP” gdje je vozač M.M. 1986 iz Konjica zadobio ozljede od krhotina stakla te se javio u Hitnu medicinsku pomoć gdje su od strane dežurnog liječnika konstatirane ozljede, ali se nije izjasnio stupanj ozljede'' navode iz MUP-a HNŽ.

Nakon toga M.A. je otišao u Ulicu Luka gdje je drvenom letvom oštetio interfon i ulazna vrata zgrade u kojoj je nastanjen N.N. (1985) iz Konjica.

Također je utvrđeno da je u Ulici maršala Tita razbijeno vjetrobransko staklo na putničkom vozilu marke Audi vlasništvo S.E. te da je M.A. ispred ugostiteljskog objekta “Kula” bacio stolicu preko ceste, prevrnuo vazu s cvijećem i na terasu objekta bacio betonsku kocku.

U tom momentu pored ugostiteljskog objekta “Kula” naišlo je vozilo marke BMW kojim je upravljao Š.H. iz Konjica, vozilo se nalazilo u pokretu, pri čemu je M.A. odvalio zadnji brisač vozila i zadnje vjetrobransko staklo na vozilu.

U 11:15 sati u Ulici Donje polje M.A. je uhićen te je u PS Konjic alkotestiran i nije imao alkohola u organizmu. M.A. je izjavio da je oko 10:50 sati u ugostiteljskom objektu “Zanzibar” fizički napadnut od strane N.N i Dž. M. (1994) iz Konjica te da je iz revolta razbio navedena vozila.

Uvidom u video nadzor PS Konjic utvrđeno je da je od strane N.N. i Dž.M. narušen javni red i mir fizičkim napadom na M.A. Kriminalistička obrada je u tijeku, protiv psoba N.N. i Dž.M bit će podnesene prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, priopćeno je iz MUP-a HNK.

Kopirati
Drag cursor here to close