Krađa

MUP HNŽ: Iz kuće mu ukradeni brodski motori

Vijesti / Crna Kronika | 20. 04. 2016. u 07:27 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj postaji Neum, 19. travnja oko 8:30 sati, obratio se Z.M. iz Neuma i prijavio da su mu nepoznate osobe iz njegove kuće ukrale dva brodska motora. Na licu mjesta izvršen je očevid.

Istog dana u Policijsku postaju Prozor obratio se šumar i prijavio šumsku krađu u predjelu Poda, općina Prozor, gdje je posječena neutvrđena količina grabove i hrastove šume.

U Mostaru su pak oko 11:50 sati pripadnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ su, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga' u Ul. A. Starčevića u Mostaru lišili slobode osobu K.M. (1974.) iz Mostara.

Tom prilikom kod njega su pronađena četiri identična paketića sa sadržajem smeđe praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na heroin. Osoba je zadržana radi kriminalističke obrade, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ.

Inače, za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 11 prijava (na području Mostara četiri, na području Jablanice dvije, na području Neuma jedna, na području Konjica dvije, na području Prozora jedna i na području Čapljine jedna prijava).

Kopirati
Drag cursor here to close