Bilten

Mostarski jugozapad: Pet osoba palo zbog droge

U 17:55 sati, na gradskom području Mostar jugozapad slobode je lišen S.I. (1997) iz Mostara zbog osnovane sumnje da je stavljao u promet opojnu drogu amfetamin. Od istog je oduzet jedan ''veći omot sa sadržajem bijele tvari, tri precizne vage i mobit
Vijesti / Crna Kronika | 14. 04. 2023. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla 24 sata na području Mostara uhićeno je pet osoba zbog posjedovanje droge.

Tako je u četvrtak, 13. travnja, u 15 sati, na gradskom području Mostar jugozapad slobode lišena D.K. (1997) iz Mostara, od koje su oduzeti ''jedan manji i jedan veći omot sa sadržajem nepoznate biljne tvari, jedna manja staklena tegla sa biljnom tvari, rasklopivi nož i mobitel''.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ-a, osoba je lišena slobode, te je urađena kriminalistička obrada zbog sumnje da je stavljala u promet opojnu drogu amfetamin.

Nešto kasnije, u 16:30 sati, na gradskom području Mostar jugozapad slobode su lišene dvije osobe zbog osnovane sumnje u kupovinu opojne droge heroin, te su iste kriminalistički obrađene, a od K.Đ. (1978) iz Posušja oduzet je jedan omot sa sadržajem smeđe tvari. Nakon završene krim. obrade isti je otpušten. O svemu je upoznat nadležni tužitelj.

U 17:55 sati, na gradskom području Mostar jugozapad slobode je lišen S.I. (1997) iz Mostara zbog osnovane sumnje da je stavljao u promet opojnu drogu amfetamin. Od istog je oduzet jedan ''veći omot sa sadržajem bijele tvari, tri precizne vage i mobitel''. S.I. je lišen slobode, a kriminalistički su obrađene četiri osobe u svojstvu svjedoka.

Potom je u 18 sati, na gradskom području Mostar jugozapad slobode je lišen D.P. (1996) iz Mostara zbog osnovane sumnje na kupovinu opojne droge marihuane. Od istog je oduzet jedan omot sa sadržajem ''biljne tvari, te je nad njim urađena kriminalistička obrada nakon čega je otpušten''.

Kopirati
Drag cursor here to close