Plijen od 5.453,99 KM

Mostarska policija razriješila pljačku crpke u Međugorju

Vijesti / Crna Kronika | 13. 01. 2017. u 14:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Mostar podnijeli su županijskom tužiteljstvu izvješće o dopuni izvješća o počinjenom kaznenom djelu protiv M.B. (1990.) iz Mostara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva.

M.B. se, kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ-a, sumnjiči da je 7. kolovoza 2016. godine, s još jednom nepoznatom osobom u Međugorju ''uz prijetnju automatskom puškom i pištoljem otuđio 5.453,99 KM od djelatnika benzinske crpke OIL Međugorje''.

Podsjećamo, te noći, sa subote na nedjelju, oko 1.40 sati, dvije maskirane osobe izvršile su razbojstvo u mjestu Međugorje, na benzinskoj crpki OIL.

Policija je tada objavila kako je jedna od navedenih osoba imala je automatsku pušku kalašnjikov, a druga pištolj iz kojega je ispaljen hitac u zid, nakon čega su razbojnici uzeli novac, te se vozilom Hyundai, crne boje, udaljili u smjeru Čapljine.

U policijskom izvješću tog ljetnog, vrućeg vikenda, navodi se kako je iste noći Operativnom centru MUP-a HNŽ-a prijavljeno kako se u mjestu Maloševići, na lokalitetu stare „Ćirine pruge“, nalazi napušteno vozilo marke Hyundai, crne boje. Navedeno vozilo je otuđeno tijekom prethodne noći na području Jablanice.

Kopirati
Drag cursor here to close