Normalizacija stanja nakon korone

Mostar: Policija presrela devet mlađih osoba sumnjivog ponašanja

Među navedenim osobama je jedna osoba M.J.(2002.) iz Mostara malodobna te je njegovoj majci J.J.(1966.) iz Mostara uručen prekršajni nalog zbog ne postupanja po naredbi Stožera Civilne zaštite o zabrani kretanja malodobnika.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 05. 2020. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 4. svibnja oko 13.10 sati PU Mostar je obaviještena da se veća grupa mlađih osoba sumnjivog ponašanja kreće u Ulici Kardinala Stepinca prema Ulici Mile Budaka.

"Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te obilaskom terena u Ulici dr. Ante Starčevića pronalaze grupu u kojoj je bilo devet mlađih osoba koji su po opisu odgovarali osobama iz prijave. Osobe su dovedene u službene prostorije PU Mostar te je utvrđen njihov identitet'', navodi se u priopćenju MUP-a.

Kako je navedeno, ''među navedenim osobama je jedna osoba M.J.(2002.) iz Mostara malodobna te je njegovoj majci J.J.(1966.) iz Mostara uručen prekršajni nalog zbog ne postupanja po naredbi Stožera Civilne zaštite o zabrani kretanja malodobnika''.

''Kod osobe R.Z.(1999.) iz Mostara je pronađena metalna palica koja mu je oduzeta uz potvrdu. Protiv istih slijedi podnošenje prekršajnih prijava", stoji u priopćenju iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close