Policijski pregled

Mostarac udario pješaka, ostavio auto i pobjegao

Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2016. u 10:09 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Bivolje brdo, na lokalnoj cesti prema zaseoku Strmac na čapljinskom području, vozilom udaren pješak I. Lj. (1950) iz Bivoljeg brda koji je zadobio ozlijede neutvrđenog stupnja.

Prema policijskom izvješću, nakon što je dežurni djelatnik Doma zdravlja Čapljina prijavio slučaj PU Čapljina, patrola policije je na licu mjesta pronašla napušteno vozilo marke Audi, tip 89, crvene boje, vlasništvo DŽ. Č. (1968) iz Mostara.

''Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da je vozilom upravljao DŽ.Č. te da je isti u bijegu. Očevid su na licu mjesta izvršili dežurni tužitelj i djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a. U nedjelju je DŽ.Č. je uhićen te smješten u prostorije za zadržavanje PP Mostar Centar'', navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

Ozlijeđeni pješak je, nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Čapljina, prevezen na CUM Mostar.

Inače, tijekom protekloga vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 18 prijava, navodi se u izvješću županijskog MUP-a.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 10 prekršaja, a registrirano je i 8 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Policijskoj postaji Konjic, Z.A. iz Čelebića prijavio je kako je izvršena provala u kuću njegovog sina u Čelebićima. Patrola policije je utvrdila da je provala izvršena na ulazna vrata te da je iz unutarnjosti otuđena manja količina novca.

Policijskoj postaji Mostar Centar voditeljica TR CM u Ul. S. Radića u Mostaru prijavila je provalu u navedenu trgovinu. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da je iz unutarnjosti otuđena izvjesna količina kozmetike.

PU Mostar, S.Č. iz Mostara prijavio je kako mu je od strane nepoznatih počinitelja otuđeno vozilo marke Golf III bijele boje, koje je bilo parkirano u Splitskoj ulici.

U prometnoj nezgodi koja se dogodila na dijelu Magistralne ceste M 17, u mjestu Pobrežje, općina Jablanica sudjelovali su Emir D. (1984) iz Vogošće s vozilom marke Golf i Ante P. (1969) iz Ljubuškog s vozilom marke Passat. Ozlijede neutvrđenog stupnja zadobio je vozač Emir D., te njegovi suputnici Naza D. (1948), Zumra D. I Ismet V. (1941). Također, ozlijede neutvrđenog stupnja zadobio je i vozač Ante P., dok je njegova suputnica Marija P. (1959) zadobila teške tjelesne ozlijede. Ozlijeđenima je pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica, nakon čega su prevezeni u KBC Mostar.

Policijskoj postaji Centar, E.M. je prijavio provalu u kladionicu Bet-live, u Ul. M. Pašića u Mostaru. Od strane nepoznatih počinitelja izvaljen je pano na ulaznim vratima objekta, te je iz istog otuđena metalna kasa s novcem.

Kopirati
Drag cursor here to close