Nedozvoljena trgovina

Mostarac i Posušak uhićeni s pola tone duhana

Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2016. u 14:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Mrkonjić Gradu zaplijenila je 510 kilograma duhana koji je pronašla u automobilu Audi A6, kojim je upravljao Mostarac čiji su inicijali D.Č. (27), potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

Policija je zaustavila Audi A6 radi kontrole u subotu u 23 sata u Ulici boraca srpskih u Mrkonjić Gradu, rekla je Srni glasnogovornica banjalučkog Centra Marija Markanović.

Policajci su primjetili da je ispred Audija A6 išla Škoda Fabia kako bi pokušala zavarati organe reda, a za čijim upravljačem je bio muškarac iz Posušja čiji su inicijali J.V. (42).

Nakon pronalaska duhana, koji je bio zapakiran u rifuznim i velikim vrećama, policija je uhitila vozače oba automobila, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužiteljstvo. Markanović je dodala da je Audi A6 vlasništvo žene iz Posušja, čiji su inicijali A.V.

Oduzeti duhan bit će deponiran u prostorije Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu, a policija će protiv uhićenih dostaviti izvještaj Tužiteljstvu BiH za počinjeno kazeno djelo nedozvoljena trgovina. Srna neslužbeno saznaje da su uhićeni Danijel Čale i Jerko Vican.

Kopirati
Drag cursor here to close