Zalik

Mostar: Ukraden BMW

Vijesti / Crna Kronika | 28. 11. 2016. u 10:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 27.11.2016. godine, u PU Mostar obratila se I.G. (1984.) i prijavila da je od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke 'BMW 320D' dok se nalazilo parkirano u naselju Zalik preko puta Sjevernog logora. S slučajem je upoznat Odjel krim. policije.

PU Mostar je isti dan obaviještena od strane zaštitara u TC 'FIS' na Bišću polju , da je isti u krađi uhvatio jednu osobu.  Na lice mjesta izašli su djelatnici policije te je utvrđeno da se radi o ženskoj osobi V.R.(1961.) iz Stoca kod koje je pronađena otuđena roba.

U nedjelju, u 18,35 sati, u mjestu Gnojnice dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Dalibor Z. (1975.) upravljajući vozilom marke 'Dacia' i pješak Sead O. (1963.) koji je tom prigodom zadobio teže ozljede neutvrđenog stupnja. Na licu mjesta je izvršen očevid, a o svemu je upoznat tužitelj.

Za protekli vikend iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 16 prijava (na području Mostara 8, na području Konjica 5, na području Čapljine 2 i na području Prozora 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 2 prekršaja i to na području Mostara 2.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 22 prometne nezgode i to na području Mostara 11, na području Jablanice 2, na području Konjica 1,na području Čapljine 3, na području Čitluka 2, na području Stoca 1 i na području Prozora 2 u kojima je šest osoba zadobilo ozljede neutvrđenog stupnja dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede", stoji u priopćenju županijskog MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close