Teške krađe

Mostar: Uhvatili ga u krađi, pa priznao sedam provala

Vijesti / Crna Kronika | 22. 01. 2016. u 10:48 G.P.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak oko 22 sata, izvršena je provala u poslovni prostor u ul. G. Vukovića u Mostaru, na ulazu u naselje Šemovac. Provala je izvršena od strane Adisa Š. koji je zatečen u objektu, nakon čega je lišen slobode. O ovome je upoznat nadležni tužitelj, i izvršenje očevid, navodi se iz MUP-a HNŽ.

Prijava o provali stigla je od jednog prolaznika, a policija je reagirala vrlo brzo, te su ga i uhitili u poslovnom prostoru koji je obio.

Mostarska policija podnijela je Izvješće o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru, protiv Adisa Š., rođenog 19.8.1978. godine u Konjicu, gdje je i nastanjen, zbog osnovane sumnje da je počinio sedam kaznenih djela 'Teška krađa'.

Osumnjičeni je na području Mostara u protekla dva mjeseca počinio sedam provala u gospodarske objekte i obiteljske kuće, iz kojih je pretežno otuđivao skupocjene alate, pneumatike od motornih vozila, te druge razne predmete.

Prilikom provala također je počinio i materijalnu štetu na vratima i prozorima objekata u koje je provaljivao, priopćio je MUP HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close