Lišeni slobode

Mostar: Uhvaćeni pri kupoprodaji droge

Izuzeti su neidentificirana biljna tvar, neidentificirana praškasta tvar i jedan mobitel. S.G. i T.T. su lišeni slobode, te je nad istima urađena kriminalistička obrada, a s navedenim upoznat nadležni tužitelj.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 02. 2024. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Prodaja droge

U Hercegovačko-neretvanskoj županiji je u srijedu policija u Mostaru i Konjicu zatekla više osoba zbog posjedovanja droge, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

U Mostaru na području Stari grad policijski službenici PS Mostar Centar u parkiranom vozilu marke BMW, zatekli R.R. (2000) i A.D. (1986), svi iz Mostara. Tom prilikom je od R.R. izuzet jedan joint i jedna vrećica sa sadržajem neidentificirane biljne tvari. Urađena je kriminalistička obrada, a s navedenim upoznat nadležni tužitelj.

Policijski službenici Odjela za posebne namjene, Sektora krim. policije MUP-a HNŽ su na gradskom području Mostar Jugozapad pri kupoprodaji droge zatekli S.G. (1976) i T.T. (1984), svi iz Mostara.

Uz potvrdu su izuzeti neidentificirana biljna tvar, neidentificirana praškasta tvar i jedan mobitel. S.G. i T.T. su lišeni slobode, te je nad istima urađena kriminalistička obrada, a s navedenim upoznat nadležni tužitelj.

Istog dana policijski službenici PS Konjic su u mjestu Bradina, u parkiranom vozilu marke Renault Laguna, zatekli S.M. (1998) iz Hadžića koji je tom prilikom dragovoljno predao 2 pvc smotuljka s neutvrđenom količinom bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed.

S.M. je lišen slobode, te je nad istim urađena kriminalistička obrada.

Kopirati
Drag cursor here to close