Teške tjelesne ozljede

Mostar: Uhićena trojka koja je palicama po glavi izudarala mladića

Osobe su lišene slobode i zadržane u službenim prostorijama radi krim. obrade. Ozlijeđenom L.H. su u bolnici ''dr. Safet Mujić'' konstatirane teške tjelesne ozljede .
Vijesti / Crna Kronika | 17. 07. 2023. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe uhićene su u Mostaru zbog napada palicama na dvojicu mladića u naselju Tekija, od kojih je jedan zadobio teške tjelesne ozljede.

Kako javlja MUP, u noći 16./17.07.2023.godine u 01:10 sati PU Mostar je obavještena od strane građana da su u naselju Tekija na mostu Hasana Brkića fizički i sa bejzbol palicama napadnute dvije osobe.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije gdje su zatekli H.L. (2003.) sa vidnim ozljedama u predjelu glave  i M.J  (2000.) oba iz Mostara.

Isti su izjavili kako su sjedili na klupi kada je u jednom momentu pored njih stalo vozilo ''VW Golf V'' iz kojeg su izašle tri osobe od kojih je jedna osoba sa bejzbol palicom udarila više puta L.H. nakon čega su se isti udaljili sa vozilom u pravcu nove gradske magistrale.

Operativnim radom na terenu i brzom reakcijom policije, navedeno vozilo sa osobama je uočeno i zaustavljeno u Ulici kralja Tomislava.

Vozilom je upravljao R.M. (2001.) a sa istim su se u vozilu nalazili i V.Š. (1995.) i M.T. (1995.) svi iz Mostara.

Pored svakog od njih u vozilu  se nalazila drvena palica.

Osobe su lišene slobode i zadržane u službenim prostorijama radi krim. obrade. Ozlijeđenom L.H. su u bolnici ''dr. Safet Mujić'' konstatirane teške tjelesne ozljede.

Inače, ovakvi napadi u Mostaru u posljednjem razdoblju su učestali.

Neki dan je tako napadnut Španjolac u središtu Mostara jer je njegov sin nosio dres BiH, dok je prije toga napadnut mladić od strane desetorice huligana kad se vraćao sa Mostar Summer Festa.

Kopirati
Drag cursor here to close