Strah od novog napada

Mostar: Tužiteljstvo zatražilo pritvor za muškarca koji je nožem napao suprugu

Mostarska policija u srijedu 1. studenoga uhitila je E.S. (28) u prigradskom mostarskom naselju Vrapčići nakon što je nožem napao svoju suprugu S.S. (26.) nanijevši joj ozljede.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 11. 2023. u 15:41 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijsko tužiteljstvo HNŽ uputilo je u četvrtak Općinskom sudu u Mostaru Prijedlog za određivanje pritvora protiv E.S. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilje u obitelji na štetu svoje supruge, potvrđeno je za Bljesak.info iz Županijskog tužiteljstva HNŽ.

"Pritvor je predložen iz razloga jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo za koje se tereti ili da će dovršiti pokušano kazneno djelo ili da će učiniti kazneno djelo kojim prijeti, a za ta kaznena djela može se izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna", navedeno je iz Tužiteljstva. 

Podsjetimo, mostarska policija u srijedu 1. studenoga uhitila E.S. (28) u prigradskom mostarskom naselju Vrapčići nakon što je nožem napao svoju suprugu S.S. (26.) nanijevši joj ozljede.

Žena je kolima Hitne pomoći prevezena u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić", gdje je u srijedu i hospitalizirana. Utvrđeno da je S.S. zadobila lakše tjelesne ozljede.

U trenutku napada s njima je bilo maloljetno dijete, koje je kako neslužbeno doznajemo predano u nadležnost Centra za socijalni rad.

Kopirati
Drag cursor here to close