Pljačke i krađe

Mostar: Tijekom vikenda opljačkana kockarnica, kiosk, kuća i auto kamper

Vijesti / Crna Kronika | 23. 05. 2016. u 09:25 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda MUP HNŽ-a je od evidentiranih događaja izdvojio pljačke kioska, kockarnice, kuće i auto kampera.

Oko 21,30 sati u petak PU Mostar je obaviještena da je izvršena oružana pljačka u kockarnicu 'Lutrije BiH' u ulici Kralja Tomislava. Izlaskom na mjesto događaja djelatnici policije su utvrdili da su dvije NN maskirane osobe uz prijetnju pištoljem od djelatnice otuđili neutvrđenu količinu novca. Odmah je upoznat Odjel kriminalističke policije kao i sve policijske patrole na terenu koji rade na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak se PU Mostar obratio I.M. koji je prijavio da je izvršena provala u kiosk u Sjevernom logoru.

Izlaskom na mjesto događaja, djelatnici policije su utvrdili da je otuđen bakreni krov te je napravljena veća šteta na inventaru i robi koja se nalazila u kartonskim paketima.

U subotu 21. svibnja 2016. godine u PU Mostar obratio se M.S.(1957) i prijavio da je tijekom noći od strane NN osobe izvršena provala u kuću u naselju Sovići-Goranci koja je u izgradnji

Tom prigodom iz kuće je otuđena miješalica za beton, agregat, vodena pumpa i sitni alat. S događajem je upoznat Odjel kriminalističke policije.

U nedjelju 22. Svibnja 2016. godine u PU Mostar obratio se njemački državljanin R.M.K. i prijavio da je tijekom dana od strane NN osobe izvršena provala u auto kamper marke 'Ford' u blizini Starog grada u Mostaru. Tom prigodom iz istog je otuđen laptop marke 'Fujitsu'. I s ovim djelom je upoznat odjel kriminalističke policije.

Inače, tijekom proteklog vikenda od 20. do 23. svibnja 2016.godine iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 14 prijava na području Mostara 11, na području Konjica jedna, jedna na području Čapljine i jedna na području Neuma.

Kopirati
Drag cursor here to close