Mostar - Stolac

Hodbina: Vozač Golfa ozlijeđen nakon sudara s tegljačem

Kako doznaje Bljesak.info, vozač automobila Volkswagen Golf 2 je u nepreglednom zavoju, iz za sada neutvrđenih razloga, udario u stražnje kotače prigolice tegljača.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 12. 2019. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba ozlijeđena je u težoj prometnoj nesreći koja se u utorak oko 9:30 sati dogodila na cesti Mostar - Stolac u mjestu Hodbina.

Kako doznaje Bljesak.info, vozač automobila Volkswagen Golf 2 je u nepreglednom zavoju, iz za sada neutvrđenih razloga, udario u stražnje kotače prikolice tegljača Mercedes-Benz u vlasništvu jedne tvrtke iz Širokoga Brijega te je od siline udara završio pored ceste.

Foto: Bljesak.info / Teža prometna nesreći u Hodbini

Vozač Golfa je vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Mostar prebačen na Centar za urgentnu medicinu i hitne prijeme Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, vozač je ''samo'' slomio nos.

Foto: Bljesak.info / Teža prometna nesreća u Hodbini

Za vrijeme trajanja očevida, kojeg su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Mostar, promet se odvijao jednom kolničkom trakom - naizmjeničnim propuštanjem vozila. Također, intervenirali su i mostarski vatrogasci.

Foto: Bljesak.info / Teža prometna nesreći u Hodbini
Kopirati
Drag cursor here to close