troje ozlijeđenih

Mostar - Široki Brijeg: Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći

Vijesti / Crna Kronika | 13. 05. 2017. u 06:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u mjestu Polog jedna muška osoba je smrtno stradala, a tri su ozlijeđene, saznaje Bljesak.info.

Naime nesreća se dogodila u subotu ujutro oko 3.30 sati u mjestu Dobrič, na magistralnom putu Mostar-Širok Bijeg.

''U prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Dobrič -Polog, smrtno je stradala muška osoba 1998. godište iz Mostara. Jedna osoba je teže, a dvije su lakše ozlijeđene, sve tri ozlijeđene osobe su 1997. godište'', rekao je Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ-a za Bljesak.info

U nesreći je sudjelovao automobil Renault Megane, koji je izgubio kontrolu udario u ivičnjak pločnika od kojega se odbio na stup ulicne rasvjete, dodao je Marić.

Čitatelj nam je javio, kako se od siline udara, automobil na kraju prevrnuo na krov.

Hitna služba je muškarca oživljavala na licu mjesta, no nažalost bezuspješno.

Na mjesto događaja su izašli pripadnici PU Mostar, i Tužiteljstvo MUP-a HNŽ-a kako bi obavili očevid.  Automobil je prevezen u krug PU Mostar radi neophodnih vještačenja, a naređene su i sve druge neophodne mjere i radnje s ciljem točnog utvrđivanja okolnosti ove prometne nesreće.

Inače, tijekom petka na putevima HNŽ-a je registrirano  osam prometnih nezgoda s materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a pet osoba lakše tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close