Radovi na dvorani

Mostar: Radnik koji je pao sa skele teško ozlijeđen

''Dežurni liječnik se izjasnio da se kod ozlijeđene osobe radi o teškim tjelesnim ozljedama'', navode iz policije.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 03. 2023. u 09:12 Bljesak.info | R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radnik koji je u srijedu pao sa skele na gradilištu sportske dvorane u Mostaru zadobio je teške tjelesne ozljede, potvrdili su iz MUP-a HNŽ.

''Pacijent inicijala R.B. (1960.) hospitaliziran je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život'', rekli su za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Iz policije navode kako je patrola nakon prijave Ulici A. Starčevića na lokaciji gdje se izvode radovi na sportskoj dvorani zatekla poslovođu firme ''Omega group''.

''Isti je izjavio da je sa skele prilikom izvođenja radova pao R.B. (1960.) i da je kolima Hitne pomoći prevezen na CUM Mostar. Dežurni liječnik se izjasnio da se kod ozlijeđene osobe radi o teškim tjelesnim ozljedama'', navode iz policije, a sa slučajem je upoznat Odjel krim. policije.

Iz Tužiteljstva HNŽ-a za Bljesak.info, također su potvrdili kako je radnik zadobio teške ozljede, te je prebačen u bolnicu na liječenje.

''Radnik je prilikom izvođenja radova i padom sa visine zadobio teške tjelesne ozljede. Pripadnici PU Mostar su obavili očevid pod nadzorom dežurnog tužitelja, uz prisustvo inspektora za zaštitu na radu. Poduzimaju se mjere i radnje kako bi se utvrdile okolnosti pod kojim se desio ovaj slučaj'', rekli su nam iz Tužiteljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close