MUP HNŽ

Mostar: Provale u stanove i podrume, ukradeno pojačalo, zvučnici, bicikl ...

Vijesti / Crna Kronika | 11. 03. 2016. u 12:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak oko 10:30 sati u Policijsku upravu Mostar obratio se I.Ć. (1966.) iz Mostara i prijavio da je u Ul. Dubrovačka 90 izvršena provala u stan vlasništvo A.B.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici policije koji su osigurali lice mjesta do dolaska pripadnika Odjela krim. policije.

U četvrtak oko 15:50 sati u Policijsku upravu Konjic obratio se Š.Š. (1966.) iz Konjica i prijavio da je od strane nepoznatih osoba izvršena provala u vikend kuću u mjestu Bradina. Tom prilikom nepoznati izvršitelj ili više njih je iz unutrašnjosti ukrao mobitel.

10.03.2016. godine u PU Mostar obratio se H.F. (1989.) i prijavio da mu je od strane nepoznatih osoba iz nezaključanog podruma u Ul. K.M.V. Humskog (Liska ulica) ukradeno pojačalo, zvučnici i produžni kabal. O ovome događaju je upoznat Odjel krim. policije, navedeno je iz MUP-a HNŽ.

U četvrtak je H.F. u Policijsku postaju Mostar - Centar prijavio da mu je od strane nepoznatog počinitelja, iz haustora zgrade u naselju Zalik, ukradeno biciklo marke Polar, crne boje. O ovome je upoznata krim. policija.

Kopirati
Drag cursor here to close