Intervencije

Mostar: Pronađen mrtav u stanu

Vijesti / Crna Kronika | 13. 10. 2015. u 09:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak u 9:30 sati D. Pažin je policijskoj upravi Mostar prijavio da je pronašao beživotno tijelo u stanu svoga strica u Ulici 11. lipnja (u naselju Rodoč) u Mostaru.

Na mjesto događaja izašla je patrola policije, ekipa hitne medicinske pomoći koji su ustanovili da je prirodnom smrću preminuo Izet B. (1957.) koji je u tom stanu bio podstanar.

U ponedjeljak navečer, malo prije 23 sata u jednom od ugostiteljskih objekata u Onešćukovoj ulici u naselju Šemovac bez svijesti je ostao G.M. Iako je ekipa hitne pomoći brzo reagirala, muškarac je u veoma teškom stanju prebačen u RMC 'dr. Safet Mujić'. Neslužbeno saznajemo da je G.M. doživio moždani udar, te da je u bolnicu prebačen u stanju kome.

Na mjestu događaja bila je i patrola interventne policije PU Mostar. Dežurni tužitelj nije bio obaviješten o ovom događaju. G.M. bio gost u bifeu, te je konzumirao piće i jelo u trenutku kada je pao na pod i ostao bez svijesti.

Iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako je Dragan T. u ponedjeljak u 8:10 sati PU Mostar prijavio krađu putničkog motornog vozila Golf 2 koji je bio parkiran u Ulici dr. Ante Starčevića.

Kopirati
Drag cursor here to close