Akcija mještana

Mostar: Privedeni migranti koji su napali djelatnike Željeznica FBiH, skrivali se na Vrdima

Prema tvrdnjama mještana, oni su se nakon što su napustili vlak u Zaružju popeli uz strmu liticu kraj Neretve te se skrivali na području naselja Vrdi.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2021. u 21:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je oko 20:00 sati u nedjelju privela dvojicu migranata koji se sumnjiče za napad na djelatnike Željeznica FBiH u vlaku koji je u subotu išao iz Sarajeva za Čapljinu.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info od mještana naselja Vrdi, migranti su se skrivali na nepristupačnom terenu još od subote ujutru nakon što su izbačeni iz vlaka.

Prema tvrdnjama mještana, nakon što su napustili vlak u Zaružju popeli su se uz strmu liticu kraj Neretve te se skrivali na području naselja Vrdi.

Mještani su ih primjetili u nedjelju dok su se kretali cestom od Vrda prema Drežnici te pozvali policiju.

Podsjetimo, kako je neslužbeno ranije saznao Bljesak.info, migranti su aktivirali senzor za dim nakon kojeg vlak automatski staje.

Kondukter i zaštitar su ih na prvoj idućoj stanici zamolili da napuste vlak, a nakon što su odbili migranti su se i fizički obračunali s njima. Jedan od migranata je, neslužbeno, imao i nož. Nakon toga su napustili vlak, gađali ga kamenjima te ga oštetili.

Prema tvrdnjama mještana, oni su se nakon što su napustili vlak u Zaružju popeli uz strmu liticu kraj Neretve te se skrivali na području naselja Vrdi.

Kopirati
Drag cursor here to close