Zanimljiv vikend

Mostar: Plesali polugoli pa bježali od policije, pronađena i droga

Na lice mjesta su izašli djelatnici policije i zatekli dva vozila sa četiri osobe od kojih dvojica sjedaju u vozilo i daju se u bijeg prema naselju Vihovići.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 08. 2022. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe polugole su plesale u petak oko 15:15 u Ulici Blajburških žrtava, a nakon izlaska policije na lice mjesta, dali su se u bijeg.

19. kolovoza 2022.godine oko 15:15 sati PU Mostar je obaviještena da u Ul. Blajburških žrtava u Mostaru nepoznate osobe plešu polugole ispred prodavnice ''KB'', priopćeno je iz PU Mostar.

Na lice mjesta su izašli djelatnici policije i zatekli dva vozila sa četiri osobe od kojih dvojica sjedaju u vozilo i daju se u bijeg prema naselju Vihovići. Za njima kreću u potjeru djelatnici policije koji ubrzo zatiču vozilo zaključano u kome se nitko nije nalazio, dok su druge dvije osobe zadržane.

Obilaskom terena pronađen je ruksak u kome se nalazila suha zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu kao i jedna pvc kesa sa spomenutom tvari , pored jednog od vozila. Utvrđeno je da se radi o osobama T.K.(1999) iz Mostara, M.D., Š.J.(2001) i P.J.(2001) svi iz Mostara. Osobe su lišene slobode i zadržane radi krim. obrade a o svemu je upoznat tužitelj, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close