Napad

Mostar: Pet hitaca ispaljeno na pekaru

Nepoznate osobe ispalile su pet hitaca iz pištolja u izlog pekare„Inpek".
Vijesti / Crna Kronika | 16. 12. 2017. u 18:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / Vršenje očevida

U noći s četvrtka na petak, nepoznate osobe ispalile su pet hitaca iz pištolja u izlog pekarne 'Inpek' u mostarskom naselju Zalik, piše Dnevni avaz.

Pri tome su osim na izlogu nastala oštećenja i u unutrašnjosti objekta.

''Slučaj se dogodio u petak ujutro u 3.30 sati. Pucano je s obližnjeg nadvožnjaka da ih ne bi uhvatila kamera. U pekarni i ispred je postavljen video-nadzor koji pokriva i dio ulice. Radnik koji je došao tu u tri sata nije ništa čuo tako da su vjerojatno imali prigušivač. Radnici su me obavijestili me ujutro, a ja sam u 5.30 sati pozvao policiju'', rekao je Perver Gigolaj (37) vlasnik pekarne 'Inpek'.

Video: Napad na pekaru

Policija je, dodaje,  stigla u šest sati te su se zadržali do 8.30. Gigolaj kaže da su tijekom očevida pronašli metke, između ostalog, jedan je ostao zaglavljen na roleti.

S druge strane, iz MUP-a Hercegovačko neretvanske županije su rekli da je ovaj slučaj u biltenu evidentiran jutros (subota) u 3.30 sati.

Podsjećamo, da se Perver Gigolaj ranije našao na meti napada. Eksplozivna naprava je bačena ispred spomenute pekarne prije nekoliko godina, a nedavno je u dva navrata eksplozivna naprava eksplodirala ispred i pored kuće u kojoj živi vlasnik pekarne, u Ulici Muje Pašića.

Video: Vršenje očevida
Kopirati
Drag cursor here to close